Behandelingen

voetzorg jolanda pedicure

Bij de eerste behandeling zal eerst een voeten anamnese afgenomen worden, hierbij wordt gekeken naar uw voeten, dit om eventuele problemen in kaart te brengen. Vervolgens stel ik een persoonlijk behandelplan voor u op.

Basis pedicure behandeling – €33,50

Desinfecteren, nagels knippen, eelt-, likdoorns-, ingroeiende nagel en kloven behandelen, mechanisch afwerken, nagelomgeving reinigen, desinfecteren en tot slot incrèmen van de voeten. Wegens extra materiaal kosten en het luchten en reinigen van de praktijk tussen behandelingen door. Voor uw en mijn veiligheid en gezondheid. (45 min)

Deel behandeling – €23,00

Desinfecteren, behandelen van één likdoorn, kloof of ingroeiende nagel, mechanisch afwerken, desinfecteren en tot slot incrèmen van de voeten. (20 min)

Pedicure behandeling + nagels lakken – €39,50

Desinfecteren, nagels knippen, eelt-, likdoorns-, ingroeiende nagel en kloven behandelen, mechanisch afwerken, nagelomgeving reinigen, desinfecteren, nagels lakken (eigen nagellak meenemen) en tot slot incrèmen van de voeten. Wegens extra materiaal kosten en het luchten en reinigen van de praktijk tussen behandelingen door. Voor uw en mijn veiligheid en gezondheid. (60 min)

CND shellac behandeling – €25,00

Zetten van shellac op de teennagels. Nagels worden voorbereid voor de shellac. De shellac wordt uitgehard onder de UV-lamp.

Nagelreparatie één nagel LCN of Gelacy – €17,50

Desinfecteren, nagel knippen, nagel frezen, reinigen, ontvetten en vervolgens de nagel als nieuw opbouwen met LCN. Zo krijgt de nagel de kans om te groeien en voorkom je een ingroeiende nagel. (15 min)

LCN wild pedicure – €37,50

Desinfecteren, nagels knippen, nagels met frees opruwen en ontvetten, vervolgens word de nagel in drie lagen opgebouwd. Mogelijk is afwerking met color gel of French pedicure. (50 min)

 

LCN nagelreparatie Jolanda Pedicure

Plaatsen UniBrace nagelbeugel – € 35,00

Desinfecteren, nagels knippen, nagelbeugel maken op maat, plaatsen nagelbeugel, desinfecteren, voeten incrèmen. (20 min)

Door het plaatsen van een UniBrace nagelbeugel kan uw ingroeiende teennagel worden verholpen.

 

 

Voetreflex massage – € 29,00

Desinfecteren, in oliën van de voeten, korte ontspanningsmassage, voetreflexmassage, korte ontspanningsmassage, voet verwarmende afsluiter. (40 min)

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial